keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Suklaiset browniet / Chocolate brownies




Tämän ohjeen olen napannut täältä.  Itse käytin leivontaan puolet  tavallista sokeria ja  puolet tummaa ruokokidesokeria.  Nämä browniet ovat ihanan suklaisia ja keskeltä juuri sopivan tahmeita! Itselläni ainakin tämän ohjeen myötä katosi "sen täydellisen brownie-ohjeen" etsiminen! Makunautinnon kruunaa kermavaahto ja vadelmahillo.

200 g + 100 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus n. 50 %)
175 g voita
325 g sokeria
130 g vehnäjauhoja
3 kananmunaa

tomusokeria
kermavaahtoa
vadelmahilloa

1.       Lämmitä uuni 175 asteeseen.
2.       Laita leivinpaperi n. 33 x 23 cm vuokaan ja voitele se.
3.       Rouhi 100g suklaata karkeaksi. Sulata voi ja 200 g suklaata kattilassa miedolla lämmöllä. Laita sulanut voi-suklaa leivontakulhoon.
4.       Lisää sokeri voi-suklaaseen ja sekoita kunnolla sekaisin. Lisää jauhot ja sekoita. Lisää myös kananmunat ja sekoita paksuksi ja kiiltäväksi taikinaksi. Lisää lopuksi suklaarouhe.


5.       Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 30 minuuttia. Browniet ovat valmiit kun pinta halkeilee, mutta sisus on vielä pehmeää. Anna jäähtyä ja leikkaa melko pieniksi annospaloiksi. Tarjoa lisäksi kermavaahtoa ja vadelmahilloa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti